top of page

Over Chris

BY CRIS | leren tassen | handgemaakte tassen | tassenwinkel Nijmegen

Ik ben Chris de Geus, de creatieve kracht en stralende eigenaar van By CRIS. Mijn avontuur begon nadat ik de kunstacademie had afgerond. Daar werd ik betoverd door het creëren en stylen van handgemaakte tassen en accessoires. Als je op zoek bent naar de perfecte tas om te stralen, ben jij bij mijn tassenwinkel in Nijmegen aan het juiste adres.

Mijn passie voor leer, garen en kleur heeft geleid tot een exclusieve collectie tassen. Mijn charmante en stoere tasontwerpen stralen altijd topkwaliteit uit en ze zijn duurzaam en gaan lang mee.

Elke tas die ik ontwerp, heeft een unieke vormgeving en is praktisch ingedeeld, zodat je al je persoonlijke spullen gemakkelijk kunt organiseren. Mijn handgemaakte creaties van Italiaans leer zitten comfortabel en vinden na hun vertrek uit mijn atelier een nieuw avontuur!

Bij BY CRIS draait het niet alleen om leren tassen, maar ook om persoonlijke aandacht. Ik vind het geweldig om elke bezoeker blij te maken met een persoonlijke behandeling en om te helpen bij het vinden van de perfecte combinatie van kleding en tas. Dus kom langs, want dan laten we samen jouw stijl en persoonlijkheid stralen!

Chris de Geus | BY CRIS | Over mij
Tassenwinkel Nijmegen By CRIS Chris de Geus

Bezoek het atelier

De beste plek om de handgemaakte leren tassen te zien, voelen en ruiken is natuurlijk in het atelier, de tassenwinkel op de Gorterplaats 20b in Nijmegen.

Je treft er niet alleen de allernieuwste items van By CRIS, maar we kunnen je ook precies vertellen wat onze creaties bijzonder maakt. Desgewenst geven we je advies over het onderhoud van een nieuwe tas en helpen je zo een maximale voldoening te halen uit je nieuwe aanschaf. 

De officiële openingstijden zijn: 

Woensdag 12:00-17:00
Vrijdag 12:00-17:00

Wil je een andere dag langskomen? Chris is vaak aanwezig in het atelier, maar bel of mail voor de zekerheid even naar 06-10168925 of info@chrisdegeus.com+ 31 6 101 689 25info@chrisdegeus.com+ 31 6 101 689 25info@chrisdegeus.co

Heb je zin in een video bel-afspraak, dan kan dat ook. Maak dan even een afspraak via info@chrisdegeus.com of stuur een whatsapp-bericht naar 06-10168925.

Je bent van harte welkom!

bottom of page