top of page
download.png

IN DE OPRUIMING

De tassen in de sale staan nog onder het oude label 'De Geus tassen'. De tassen zijn van Italiaans leer gemaakt. Iedere tas is met passie ontworpen en gemaakt door Chris. 

SALE

De Mini Bag is een populair model

 

Een echt speciaal leren tasje voor dames, dat is de Mini Bag. Het model is herkenbaar aan haar vorm. De vorm is ontstaan nadat het logo was ontworpen. Dit ontwerp van de tas is passend bij het logo van De Geus.

Het handvat is verstevigd aan de binnenkant, zodat je de tas gemakkelijk kan oppakken en met je mee kan dragen. De schattige kleine tasjes van leer zijn zo handig voor bij een feestje of etentje. Of als je even de deur uit moet voor een boodschap.

Er zijn ook genoeg dames die het fijn vinden om nog een klein leren tasje mee te nemen naar hun werk. Naast de grote laptoptas/ A4 tas. In zo’n handige kleine leren tas passen precies je belangrijkste spullen, zoals je mobiel, portemonnee of pasjeshouder, je lippenstift en je sleutels. Als je even pauze hebt, kan je gemakkelijk deze kleine tas meenemen en de zware tas laten staan.

 

Natuurlijk is de Mini Bag niet het enige model dat valt onder de kleine tassen. De Bridge Bag is ook een kleine schoudertas. Dit model valt iets kleiner uit dan de Mini Bag. Voor dames die een kleine leren tas zoeken, is de Bridge Bag ook een goed alternatief. Vooral in de zomer is deze tas populair. Dat komt doordat de Bridge Bag ook te dragen is als een heuptas.

Wanneer je het hengsel afneemt en een smalle ceintuur door de tas haalt, kan je de Bridge Bag ook als heuptas dragen. Dan heb je toch ook een mooi klein leren tasje, speciaal voor de dames die van evenementen houden en/ of op vakantie gaan. De heuptassen zijn te vinden onder het kopje ‘heuptassen’. Omdat de Bridge Bag ook valt onder de kleine leren tas, hebben we deze ook benoemd.

 

Binnenkort komt er een nieuw ontwerp in de collectie die speciaal voor de feestdagen is ontworpen. Dat is de Glamour Bag. Dit is ook een heel mooi leren tasje voor dames. Dit model leent zich ervoor om mee te nemen naar een feestje, gala of kerstfeest. Het is een kleine schoudertas die je gemakkelijk aan je schouder kan dragen. Als je een charmant licht tasje van leer zoekt, die subtiel is van vorm en die als een sieraad kan dragen, dan heb je echt de Glamour Bag nodig.  

bottom of page