top of page
MNQUIJEN%20Fotografie-De%20Geus%20Tassen

WERKTASSEN VOOR HEREN

De werktas voor heren, ook wel laptoptas genoemd, heeft een hele uitgebreide binnenkant. Mooie voeringstof en 3 grote vakken en 4 kleine vakken maken de tas heel speciaal.

Deze werktas, ook wel genaamd laptoptas, kan door weer en wind.

Het is een feestje om de tas elke dag bij je te dragen!

 

Werktassen

WERKTASSEN VOOR HEREN

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Leren laptoptas voor heren

De leren laptoptas voor heren is een prachtig statement van het Dutch Design label van De Geus Tassen. Eén van de eerste ontwerpen van de tassencollectie. Het ontwerp is ontstaan doordat ikzelf toentertijd geen mooie, charmante en stoere werktas kon vinden. Vervolgens ontwierp ik een stevige, sterke bijna kofferachtige laptoptas voor heren uitgevoerd in leer.

De aktetas van prachtige Italiaans leer gecombineerd met contrasterende, maar passende, kleuren, is erg prettig om naar te kijken. De stevige tas heeft een extra versteviging aan de binnenkant, maar voelt toch heerlijk soepel aan.

De Ribben Bag, zoals deze lederen laptoptas voor heren officieel heet, is een uitgebreide werktas. De binnenkant is luxe te noemen. Met twee grote vakken, een groot afsluitbaar vak in het midden en meerdere handige zakjes aan de beide zijkanten, is de tas uitgebreid opgezet en geeft een overzichtelijke eenheid. Voor pennen, de mobiele telefoon en een oplader zijn aparte vakken gemaakt.

Deze aktetas voor heren in dit mooie leer is gemakkelijk op te pakken door de prettige aan het handvaten, bovenop de tas.  Daarbij is een verstelbaar lang hengsel bij de tas aangeleverd. Dit hengsel is afneembaar, maar ook gemakkelijk aan de tas vast te maken. Hierdoor kan de leren aktetas voor heren gemakkelijk aan de schouder worden gedragen. Het hengsel heeft dezelfde kleur als de basiskleur van de tas.

Het grote voordeel van de leren laptoptas voor heren, is dat deze zo gemaakt is, dat die ook zelfstandig blijft staan. Mocht de tas leeg zijn, dan blijft die ook staan. Mocht je de tas gevuld hebben, dan valt de tas niet zomaar om. Dit maakt dat de tas zeer fijn in gebruik is, doordat je gemakkelijk je spullen uit een staande tas kunt pakken. En ook is de aktetas van leer daardoor handig en overzichtelijk te vullen. Een genot om al je spullen mee te vervoeren.

bottom of page