top of page
MNQUIJEN%20Fotografie-De%20Geus%20Tassen

LEREN LAPTOPTAS VOOR DAMES ZIJN
STOER & ELEGANT 

De werktas voor dames, ook wel laptoptas genoemd, heeft een charmante

en stoere uitstraling. Een mooie voeringstof en 3 grote vakken

en 4 kleine vakken maken de tas heel overzichtelijk.

Deze duurzame laptoptas voor dames, kan door weer en wind.

Het is een feestje om de tas elke dag bij je te dragen!

 

Werktassen

WERKTASSEN

De stoere laptoptas voor dames

 

Deze Ribbon Bag is de laptoptas voor dames van leer. Veel dames gaan met hun 17inch laptop naar de werkplek. Deze ideale laptoptas 17 inch van leder voor dames hebben we in meerdere kleuren gemaakt. Met een handige indeling met meerdere binnenvakken kan je de tas overzichtelijk indelen. Je spullen kunnen een eigen plek krijgen.

De laptoptas van leer voor dames hebben we ontworpen, omdat er niet zoveel speciale laptoptassen zijn. Deze tas heeft een stoere en charmante uitstraling, met een subtiele samenstelling van kleuren. En deze tassen zijn in Nederland gemaakt, om zo duurzaam mogelijk de producten te leveren.

Liever zwart dan kleuren

Voor dames die graag een laptoptas dragen van zwart leer, hebben we ook zwart samenstellingen gemaakt. Deze zwarte ontwerpen hebben we gemaakt uit verschillende vellen zwart leer, om een subtiele samenstelling in de kleur zwart te creëren. Deze combinatie van zwarte vellen leer, de één met een nerf in het leer, de andere mat van kleur en een derde vel met een fijne structuur, maakt dat de laptoptas voor dames van leer in het zwart toch een hele mooie subtiele uitstraling geeft.

De werktassen van een leercombinatie.

De werktassen maken we met een verfijnde combinatie van leersoorten. Als we de goede tinten cognac, de goede tinten groen, blauw of zwart combineren, dan versterkt het de uitstraling van de tas. De leren laptoptas voor dames in het zwart blijft natuurlijk altijd een tijdloze kleur. De zwarte werktas voeren we uit met 3 soorten zwart leer, die elkaar versterken. Bijvoorbeeld het zakje voorop kan net een fijne structuur krijgen, terwijl de basis van de hele tas van zwart mat leer is. Wanneer de banden gemaakt zijn van zwart met een nerf, dan is deze zwarte laptoptas voor dame een uniek exemplaar.

bottom of page