top of page

Ontdek jouw unieke stijl op Creative Life met By CRIS

Bijgewerkt op: 6 okt. 2023

Op dit fantastische evenement kun je niet alleen de nieuwste tassencollectie bewonderen, maar ook deelnemen aan onze unieke workshop. Leer in slechts 60 minuten hoe je je eigen exclusieve clutch of tasje maakt. Klaar om je creatieve zelf te ontdekken?


Creative Life is niet zomaar een evenement. Het draait allemaal om ontdekken. Naast al de andere prachtige en unieke items die er te ontdekken zijn, kun je op Creative Life de langverwachte lancering van de gloednieuwe collectie van By CRIS meemaken. Deze collectie is moderner en past beter bij mij dan ooit tevoren.


En als je nog meer creativiteit wilt toevoegen aan je dag, bieden we een unieke workshop aan: ‘Create your own bag.’ In slechts 60 minuten leer je hoe je je eigen trendy clutch of tasje maakt. Hiermee creëer je een tas die werkelijk uniek is en niemand anders zal hebben.


Creative Life vindt plaats op 20, 21 en 22 oktober in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.


Waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en beleef een onvergetelijke dag op Creative Life. Dit is jouw kans om de nieuwste collectie van By CRIS te bewonderen, een unieke workshop te volgen en jezelf onder te dompelen in de wereld van ambacht en design. Boek nu je tickets!


Vergeet niet om By CRIS te bezoeken op Creative Life en een special edition te scoren. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page