top of page

Stralende reacties op onze nieuwe collectie bij ShowUp!

Wat een ongelofelijke ervaring was het om twee dagen onze tassen te laten stralen in de toffe hal van ShowUp in Vijfhuizen! 4 en 5 februari waren onze handgemaakte tassen en accessoires op stand B61a live te bewonderen en we kregen superveel leuke reacties!


Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met de lente/zomer collectie. We hebben een aantal nieuwe ontwerpen toegevoegd, maar ook onze bestaande tassen hebben we in een nieuw fris jasje gestoken. Zo hebben we voor elke outfit een tas die je outfit laat stralen!


Maar dat is nog niet alles! We hebben het prototype van onze gloednieuwe shopper getest, en de reacties lieten ons stralen. Zo positief zelfs dat we het assortiment van deze shopper uit  gaan breiden! En laten we het nieuwste accessoire, de Essential Cover, niet vergeten. Dit stijlvolle item werd geshowd in maar liefst vier kleuren, waardoor je al jouw ideeën altijd binnen handbereik hebt.


Maar wat deze twee dagen echt onvergetelijk maakte, waren de talloze nieuwe contacten die we hebben gelegd. Van België tot Luxemburg en Duitsland, we hebben ons netwerk uitgebreid met veel contacten die dezelfde passie delen voor stijl.


Daarnaast hadden we onze stand ingericht met onze nieuwe presentatie. De ronde plankjes en ronde tafeltjes lieten onze leren tassen stralen en we zijn superblij met alle reacties die we kregen.


Blijf op de hoogte via de website, want er staat nog veel meer op de planning.


By CRIS laat je te stralen!


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page