top of page

TAS en PORTEMONNEE in één

Weet wat je mee wil nemen

Als je op zoek bent naar een klein tasje, is het handig als je van te voren bedenkt wat je allemaal mee wil nemen als je de deur uitgaat. Wil je alleen je portemonnee kwijt? Of wil je dat er ook ruimte is voor bijvoorbeeld een lippenstift. Als je weet wat er in het tasje moet passen, is het meteen duidelijk hoe klein of groot het tasje moet zijn om al je spullen erin kwijt te kunnen.

Tasje voor je telefoon

Tegenwoordig gaat vrijwel niemand meer op pad zonder zijn telefoon. Om deze reden is het handig als er in je kleine tasje ook ruimte is voor je mobieltje. Dan kun je hem makkelijk opbergen en wordt hij beschermd tegen vuil en krassen.


Afneembaar hengsel

De ene keer wil je met een tas op pad die een schouderhengsel heeft en de andere keer draag je het tasje liever in de hand of gebruik je hem als portemonnee. Precies om deze reden is de Fox Bag ontworpen. In dit leuke tasje passen niet alleen al je essentials, je kunt hem ook elke keer anders dragen. Het hengsel is namelijk afneembaar, waardoor je het tasje in een handomdraai omtovert tot een clutch of portemonnee. Drie in één dus!


Grote portemonnee

Ga je voor een klein tasje of toch liever voor een portemonnee? Zoals je hierboven leest, hoef je niet te kiezen: je kunt ook voor een combinatie van beide gaan. Ook is het mogelijk om voor een grote portemonnee te kiezen, hier kan nog iets meer in dan alleen pasjes en (munt)geld. Een grote portemonnee kun je ook als clutch gebruiken. Functioneel en fashionable tegelijk.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page