top of page

Wordt de Mini Bag jouw bag (up) deze zomer?

Deze "Bag Me Up" tas is perfect voor de zomer en maakt je outfit compleet voor elk feestje. Het is een ideale tas vanwege het perfecte formaat voor je pinpas, telefoon en earplugs. Daarnaast is het mooi smal en licht, waardoor je de Mini Bag gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Een ander voordeel van deze tas: Het is gemaakt van echt leer! Hierdoor is de kwaliteit goed. De tas kan tegen een stootje en gaat lang mee. Daarom is het een duurzame keuze, waar je lang van kan genieten.

De "Bag Me Up" tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het gemakkelijk te combineren is met elke outfit. Het is de perfecte partytas voor deze zomer. Voor elke modebewuste vrouw is dit de absolute must-have.

Kortom, als je op zoek bent naar een mooie en duurzame tas voor elk evenement, dan is deze Mini Bag zeker een aanrader!



Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Janne Fassin
Janne Fassin
May 15, 2023

Leuke blog! Ik heb de mini bag een tijdje geleden gekocht voor een festival waar ik heen ging. Hij kan zeker tegen een stootje en al mijn essentials paste er precies in. Doordat de tas verkrijgbaar was in veel verschillende kleuren heb ik een gele gekocht die precies bij mijn outfit machte, waarop ik veel complimentjes kreeg. Echt een aanrader dus!

Like
bottom of page