top of page
MNQUIJEN.NL Fotografie-De Geus Tassen-web-05-Mini bag mint -mokka puck & ribbel-2021--2.jp

KLEINE LEREN ZOMERTASSEN 

In de leren damestas kan je je belangrijkste spullen goed kwijt.

De ideale  schoudertas die leeft met je mee en gaat overal mee naar toe.

Elke kleine tas maakt je outfit compleet en worden een deel van jou zelf!

Kleine tassen

STOCKDAGEN

 

Elke crossbody tas voor dames van leer, lopen uiteen van klein tot groot. Elke crossbody tas van leer heeft zo haar eigenheid. Zowel in de vorm als in de kleur, staat de tas op zichzelf. De middenmaat leren damestas als de Boat Bag en de Puck Bag zijn hele gemakkelijke, lichte tassen die net wat groter zijn dan de kleine tassen.

Boat Bag is in een nieuw jasje gestoken.
Dit vernieuwde model, met klep, hebben we in meerdere kleuren uitgevoerd. Zo is goed zichtbaar dat een leren Boat Bag voor dames bijvoorbeeld in het groen een hele andere uitstraling heeft, dan bijvoorbeeld hetzelfde model in het zwart. Terwijl de Boat tas altijd dezelfde maat heeft. Dit crossbody model leent zich zeer goed om mee te nemen als je een dagje op stap gaat.

De Puck Bag
Een andere populaire leren crossbody tas voor dames is de Puck Bag. Dit is een hele aangename middenmaat schoudertas met een ronde vorm en een rechte onderkant. Hierdoor blijft de tas goed staan. Ook dit model hebben we in meerdere kleuren uitgevoerd. Een net wat groter model dan de kleine tassen. Bij deze schoudertas vinden dames het fijn om meer binnenvakken te hebben. Een duidelijke ordening en overzicht aan de binnenkant, zodat je je spullen niet kwijt raakt. Deze Puck Bag hebben we in meerdere kleuren geproduceerd. De basiskleuren grijsblauw, cognac en groen.
Daarnaast hebben we ook een leren crossbody tas voor dames in het zwart, zoals hierboven te zien onder de naam Puck Bag zwart.

In de collectie zijn verschillende crossbody tassen voor dames in Italiaans leer aanwezig,
De kleine modellen zijn te vinden onder het kopje ‘mini tassen’. Op deze pagina zijn de middenmaat leren schoudertassen voor dames uitgelicht.

Zoek je een groot formaat damestas van leer, dan kan je bij de 'grote tassen' andere tasmodellen vinden.

Leren crosbody tas voor dames

bottom of page